Pan Bagnat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 44 in Wereldbroodjes .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta met ansjovis in tomatensaus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bloemkoolrisotto

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Tomaten-broodsalade met ansjovis

delicious. magazine - 2007-06

Fegatini al burro - Kippenlever met boter

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane