Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Mosselen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Mosselen. Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes. Piet Devriendt, mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberge, selecteerde nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit.
Mosselen zijn niet alleen heel lekker, ze zijn ook erg gezond. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitamines en nauwelijks vet. En met dit boek heb je meer dan 50 manieren om het kleine zeediertje klaar te maken. Aan de hand van schitterende foto's legt Piet de recepten stap-voor-stap uit, zodat ook een niet-geoefende kok lekkere mosselgerechten op tafel kan toveren. Krijg jij ook al honger?
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.