De worst story
de reis van drie vrienden
We hebben 95 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De worst story , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De worst story
Een greep uit de 95 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cayennepeper, honing, knoflooktenen, kurkuma, laurierblad, mosterdzaad, sjalot, witte wijn, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bleekselderij, boudin blanc worsten, doperwten, dragonblaadjes, gedroogde morilles, kippenbouillon, kippenvleugels, parmezaanse kaas, prei, risottorijst, roomboter, witte wijn en wortel
Ingrediënten: bleekselderij, extra vierge olijfolie, tomaat, knoflooktenen, palmkool, pancetta, peper, peterselie, rode ui, savooiekool, stevig witbrood, salie, witte bonen, wortels en zout
Ingrediënten: basterdsuiker, gerookt paprikapoeder, olijfolie, varkensnek, varkensschouder en zout
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, gerookt spek, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, haasvlees, kippenbouillon, kruidnagels, laurierblad, mosterdzaad, nootmuskaat, pastinaak, peen, port, pure chocolade, sjalotten en tijm
Ingrediënten: citroenschil, knoflook, majoraan, vlees, water, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: gemalen foelie, gemalen koriander, gemalen mosterdzaad, gemalen piment, witte peper, gemalen zwarte peper, kinnebak, kleurzout, varkensschenkel, water en zeezout
Ingrediënten: belegen boerenkaas, boter, chiliworst, gerookt spek, gruyère en zuurdesembrood
Ingrediënten: aardappelen, melk, palmkool, peper, rookworst, roomboter en zout
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, eieren, gruyerekaas, melk, roomboter, zout en zwarte peper
Ingrediënten: augurk, chilivlokken, ciderazijn, dille, knoflooktenen, mosterdzaad, suiker, venkelzaad, water en zout
Ingrediënten: kippenbouillon, melk, parmezaanse kaas, polenta, roomboter, tijm, trostomaten en worsten met inktvis
Ingrediënten: kleurzout, knoflooktenen, nootmuskaat, poedersuiker, rugvet, startercultuur, varkensschouder, witte peper, witte wijn en zwarte peper
Ingrediënten: harde tarwebloem, extra vierge olijfolie, ui, gedroogde gist, tomaat, knoflooktenen, lauwwarm water, mozzarella, peperoncino, radicchio en salsicce
Ingrediënten: knoflook, pijlstaartinktvis, piment d'espelette, varkensbuik, varkenswang, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: boter, calvados, gemberpoeder, gerookt spek, jeneverbessen, knoflook, nootmuskaat, peterselie, sjalotjes, tijmblaadjes, varkensbuik, varkenslever, varkensschouder, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: grof zeezout, knoflook, rozemarijn, tijm, varkensbuik met zwoerd, venkelpollen en versgemalen zwarte peper
Ingrediënten: boter, dragon, eekhoorntjesbrood, ei, kinnebak, kippendijen, krulpeterselie, mager varkensvlees, nootmuskaat, sjalotjes, varkensdarm, room, witbrood, witte peper, witte wijn en zeezout
Ingrediënten: citroensap, foelie, jeneverbessen, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblad, laurierbladeren, peperkorrels, peterselie, preien, suiker, tijm, uien, varkenskop, varkenspoot, water, witte wijn, wittewijnazijn, wortels en zout
Ingrediënten: pompoen, bleekselderij, citroenrasp, gedroogd pepertje, peterselie, olijfolie, oud witbrood, rode ui, venkelknol, wildzwijnworsten en wortel
Toon alle 95 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789038801025
ISBN10
9038801025