De worst story
de reis van drie vrienden
We hebben 95 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De worst story , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De worst story
Een greep uit de 95 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, boudin blanc worsten, doperwten, dragonblaadjes, gedroogde morilles, kippenbouillon, kippenvleugels, parmezaanse kaas, prei, risottorijst, roomboter, witte wijn en wortel
Ingrediënten: boter, calvados, gemberpoeder, gerookt spek, jeneverbessen, knoflook, nootmuskaat, peterselie, sjalotjes, tijmblaadjes, varkensbuik, varkenslever, varkensschouder, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, koriander, kropsla, laosworsten, limoenblaadjes, limoenen, maïzena, munt, pinda’s, rode peper, sjalotten en vissaus
Ingrediënten: bakchorizo, bloem, bouillon, cacaopoeder, chilipoeder, ei, eigeel, knoflookteen, komijnpoeder, korianderblaadjes, peper, roomboter, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: karwijzaad, laurierbladeren, rode kool, venkelzaad, witte kool en zeezout
Ingrediënten: gekonfijte knoflook, kaneel, komijn, lamshart, lamslever, lamsnier, nootmuskaat, rode wijn, rozemarijn, varkensvlees, zout en zwarte peper
Ingrediënten: kleurzout, knoflooktenen, nootmuskaat, poedersuiker, rugvet, startercultuur, varkensschouder, witte peper, witte wijn en zwarte peper
Ingrediënten: knoflook, koriander, loempiavellen, oestersaus, preiwit, sesamolie, varkenshersentjes, gember, winterpeen en zonnebloemolie
Ingrediënten: appel, calvados, foelie, kastanjes, salieblaadjes, vlees, zout en zwarte peper
Ingrediënten: harde tarwebloem, extra vierge olijfolie, ui, gedroogde gist, tomaat, knoflooktenen, lauwwarm water, mozzarella, peperoncino, radicchio en salsicce
Ingrediënten: pompoen, citroen, granaatappel, komijnzaad, korianderzaad, merguezworstjes, olijfolie, rucola, venkelzaad en witlof
Ingrediënten: boter, crépinette, ei, ganzenbout, ganzenvet, ganzenvlees, varkensbuik, kinnebakspek, varkenslever, gemberpoeder, grof zeezout, jeneverbes, knoflook, kruidnagels, laurierblaadjes, nootmuskaat, jenever, tijm, ui, witte peper, zout en zwarte peper
Ingrediënten: appels, bloedworstjes, citroen, olijfolie, roomboter, waterkers en zwarte peper
Ingrediënten: jeneverbessen, laurierblad, rozemarijnnaaldjes, stevig bier, salie, vlees, zout en zwarte peper
Ingrediënten: boter, knoflooktenen, knolselderij, lamspens, laurierblaadjes, peterselie, puy-linzen, sla, tijm, tomatenpuree, uien, worsten met organen en wortels
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, eieren, gruyerekaas, melk, roomboter, zout en zwarte peper
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde munt, kaneel, kardemonpeulen, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, lamsvlees, rozenwater, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, witte peper, zoet paprikapoeder, zout en zwarte peper
Ingrediënten: beschuit, colman's mosterdpoeder, sjalot, gemalen foelie, gemalen kruidnagels, gemalen piment, varkensbloed, varkensbuik zonder zwoerd, varkensdarm, zeezout en zwarte peper
Ingrediënten: gedroogde tijm, gemberpoeder, sjalot, kardemom, nootmuskaat, room, vlees, water, witte peper, zout en zwarte peper
Ingrediënten: knoflook, laurier, peperkorrels, varkensbout, water, witte wijn, zonnebloemolie en zout
Toon alle 95 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789038801025
ISBN10
9038801025