KORST• 150 g (volkoren) bloem • zout • komijn • 150 g (volle) kwark • 5 eetl. olijfolie • klont roomboter, om in te vetten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 67 in Elke dag lekker eten .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Macarons met viooltjes

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Langzaam gegaarde grote garnalen met prei en kaviaar

Een recept uit  - Story on a Plate

Geurige waters

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Nieuwe ontdekkingen #15

Een recept uit Isabel