Warme chermoula-coquilles met sperziebonen en waterkers
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 28 in Het sous-vide kookboek .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- salade / sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- citroensap
- gladde peterselie
- knoflook
- komijn
- koriander
- kurkuma
- olijfolie
- peper
- ras el hanout
- sint-jacobsschelpen
- sperziebonen
- spinazie
- waterkers
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.