Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, eidooier, gedroogde vruchten, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, sinaasappelsap, slagroom, vanillepasta, vanillestokje en wafel
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch / roomijs
Ingrediënten: couscous, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberpoeder, kaneelstokje, kikkererwten uit blik, kippenbouillon, kippendij, komijn, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / gevogelte / tajine / couscous
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, basmatirijst, brood, kalamata olijf, kippenbouillon, kippenbout, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaten, venkelknol, zongedroogde tomatenpuree en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: grove mosterd, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderlapje, sjalot, slablad, sperziebonen, stokbrood, tomaat en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, kastanjechampignon, knoflook, lendenbiefstuk, peper, rode wijn, runderbouillon, spek, tijm, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: boerenkool, citroenrasp, citroensap, gladde peterselie, lamslapje, olijfolie, oregano, peper, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: bieslook, bot, boter, citroenrasp, crème fraîche, dille, kervel, knolselderij, kruimige aardappel, peper, peterselie, sperziebonen, witvisfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / groente / vis
Ingrediënten: cherrytomaten uit blik, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, scharrelei, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / zuivel
Ingrediënten: champignon, citroen, citroenrasp, ei, gladde peterselie, groene chilipeper, groene paprika, harissa, kikkererwten uit blik, komijn, koriander, olijfolie, rode paprika, ui en zwarte olijf
Keuken: Tunesisch
Soort: salade / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, groene currypasta, groente, groentebouillon, jasmijnrijst, kokosmelk, koriander, minimaïs, peper, pompoen, rode paprika, sugarsnaps en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, kippendij, olijfolie, peper, sinaasappel, walnootolie, walnoten, waterkers en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, chilipeper, knoflook, koriander, mossel, pernod, sjalot en venkelknol
Keuken: Nederlands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: aubergine, basilicum, buffelmozzarella, chilivlokken, groente, knoflook, pappardelle, parmezaanse kaas, pastasaus, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout
Keuken: Spaans / Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: groene chilipeper, heek, kardemomzaad, karwijzaad, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie, peper, pitabrood, rode chilipeper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Cajun / Creools
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bosbessen, bot, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, melk en sinaasappelsap
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / pannenkoeken en flensjes / zoete hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bonen, chilivlokken, kaneelstokje, knoflook, komijn, koriander, maistortilla, oregano, peper, tomatenblokjes, ui, zout en zure room
Keuken: Mexicaans / Tex-mex
Soort: peulvruchten / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, lente-ui, peper, rijst, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, zeebaars, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716