Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, dijonmosterd, emmentaler, gladde peterselie, groene salade, groente, melk, nootmuskaat, peper, rode ui, zoete aardappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, lente-ui, peper, rijst, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, zeebaars, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, eidooier, gedroogde vruchten, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, sinaasappelsap, slagroom, vanillepasta, vanillestokje en wafel
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch / roomijs
Ingrediënten: appelsap, citroensap, cranberrysap, honing, peer en vanille extract
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, blauwschimmelkaas, boter, ei, peper, slagroom, toast en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: champignon, citroen, citroenrasp, ei, gladde peterselie, groene chilipeper, groene paprika, harissa, kikkererwten uit blik, komijn, koriander, olijfolie, rode paprika, ui en zwarte olijf
Keuken: Tunesisch
Soort: salade / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, citroen, citroensap, couscous, gemberpoeder, hamschijf, harissa, knoflook, komijn, koriander, lamsvleesbouillon, munt, olijfolie, sultanarozijnen en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / lamsvlees / couscous
Ingrediënten: amandelmeel, basmatirijst, boter, currypasta, garnaal, gember, kokosmelk, koriander, kormapasta, peper, saffraandraadjes, ui en zout
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: caesardressing, ciabatta, kippenborst, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, romainesla, spekjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: barbecuesaus, blauwschimmelkaas, hamburgerbroodje, oregano, peper, rundergehakt, slablad, spek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / broodbeleg
Ingrediënten: avocado, kippendij, olijfolie, peper, sinaasappel, walnootolie, walnoten, waterkers en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout
Keuken: Spaans / Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: komkommer, kristalsuiker, lente-ui, limoen, mirin, peper, sesamzaad, sobanoedels, sojasaus, tonijnsteak, zonnebloemolie en zout
Keuken: Japans
Soort: sous-vide / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: grove mosterd, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderlapje, sjalot, slablad, sperziebonen, stokbrood, tomaat en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, chorizo, geroosterde paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, limabonen uit blik, peper, pruimtomaat, rode ui, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten / sous-vide
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, jasmijnrijst, kaffirblad, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, panang pasta, peper, rode currypasta, thaise vissaus en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: basilicum, fruit, gemberwortel, limoen, olijfolie, peper, perzik, rode ui, zalmmoot en zout
Keuken: Mexicaans / Tex-mex
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: bloem, bot, crème fraîche, fijne kristalsuiker, kruimeldeeg, poedersuiker, rabarber, sinaasappelrasp, stemgember en vanille extract
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bramen, citroensap, clotted cream, crème fraîche, fijne kristalsuiker, handappel, havermoutvlokken, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, boter, rietsuiker en vanillepasta
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Cajun / Creools
Soort: sous-vide / vegetarisch
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716