Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chocolade, chocoladesaus, eidooier, fijne kristalsuiker, kers, kirsch, melk, pure chocoladebrownies, slagroom en vanillepasta
Keuken: Duits / Amerikaans
Soort: sous-vide / zoete hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie
Keuken: Indonesisch
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: dijonmosterd, engels mosterdpoeder, grof zeezout, grove mosterd, olijfolie, ossenhaas, peterselie, pofaardappel, slablad, tijm en zonnebloemolie
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, knoflook, mascarpone, olijfolie, peper, peterselie, wilde rijst, zalmfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: boerenkool, citroenrasp, citroensap, gladde peterselie, lamslapje, olijfolie, oregano, peper, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, groene currypasta, groente, groentebouillon, jasmijnrijst, kokosmelk, koriander, minimaïs, peper, pompoen, rode paprika, sugarsnaps en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroenrasp, citroensap, groene salade, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, zout en zwaardvissteak
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: bloem, boter, dijonmosterd, emmentaler, gladde peterselie, groene salade, groente, melk, nootmuskaat, peper, rode ui, zoete aardappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: broccoli, cashewnoten, citroenrasp, honing, kalkoenborst, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, peper, rode paprika, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, boter, crème fraîche, grove mosterd, honing, peper, spinazie, tijm, varkenskarbonade en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / varkensvlees / aardappelgerecht / groente
Ingrediënten: asperge, ei, muffins, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / groente
Ingrediënten: boter, cider, crème fraîche, gladde peterselie, mossel, peper, scholfilet, sjalot en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide / saus
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peperkorrel, tonijnsteak, wilde rucola en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / vis
Ingrediënten: boter, chilipeper, knoflook, koriander, mossel, pernod, sjalot en venkelknol
Keuken: Nederlands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Ingrediënten: adukibonen, brood, cherrytomaten, groentebouillon, limaboon, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, rozemarijn, runderbouillon en toulouseworstjes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / peulvruchten / sous-vide
Ingrediënten: cajunkruiden, komkommer, limoenrasp, Maïs uit blik, olijfolie, peper, piepkuiken, rode chilipeper en zout
Keuken: Mexicaans / Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: cherrytomaten uit blik, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, scharrelei, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / zuivel
Ingrediënten: currypasta, kalkoenborst, kippenbouillon, kokosmelk, komijn, koriander, mango, papadums, peper, rijst, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, couscous, fruit, gladde peterselie, olijfolie, peper, radijs, rodemulfilets, sinaasappel, tijm, zout en zwarte olijf
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / couscous / vis
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716