Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, cherrytomaten, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, tonijnsteak, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, kastanjechampignon, knoflook, lendenbiefstuk, peper, rode wijn, runderbouillon, spek, tijm, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: bimi, chorizo, crème fraîche, kipfilet, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rigatino en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amandelschaafsel, citroen, citroensap, couscous, gemberpoeder, hamschijf, harissa, knoflook, komijn, koriander, lamsvleesbouillon, munt, olijfolie, sultanarozijnen en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / lamsvlees / couscous
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborst, langkorrelrijst, lente-ui, peper, rode ui, sesamolie, sinaasappelsap, sugarsnaps, vijfkruidenpoeder, zonnebloemolie en zout
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / rijst / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, dijonmosterd, emmentaler, gladde peterselie, groene salade, groente, melk, nootmuskaat, peper, rode ui, zoete aardappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: aardappel, basterdsuiker, crème fraîche, peper, rijstazijn, sojasaus, sugarsnaps, tonijnsteak, wasabipasta, zonnebloemolie en zout
Keuken: Japans
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: chili-jam, ciabatta, gemberpoeder, gemberwortel, kalkoengehakt, knoflook, komijn, koriander, peper, sla, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / broodbeleg
Ingrediënten: groene chilipeper, heek, kardemomzaad, karwijzaad, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie, peper, pitabrood, rode chilipeper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: gember, gladde peterselie, groene paprika, groentebouillon, kikkererwten uit blik, knoflook, komijnzaad, peper, ras el hanout, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / peulvruchten / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bieslook, cherrytomaten, chilipeper, fajitakruiden, gladde peterselie, kipfilet, koriander, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, zachte broodjes met sesamzaad, zout en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / broodbeleg
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peperkorrel, tonijnsteak, wilde rucola en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / vis
Ingrediënten: bieslook, boter, brood, cayennepeper, citroensap en garnaal
Keuken: Internationaal
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / broodbeleg
Ingrediënten: broccoli, cashewnoten, citroenrasp, honing, kalkoenborst, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, peper, rode paprika, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, brood, geitenkaas, groene salade, kippenborst, olijfolie, peper, pruimtomaat, rode ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Cajun / Creools
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie
Keuken: Indonesisch
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: komijn, koriander, olijfolie, peper, perzik, rozemarijn, ui, varkensfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, couscous, fruit, gladde peterselie, olijfolie, peper, radijs, rodemulfilets, sinaasappel, tijm, zout en zwarte olijf
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / couscous / vis
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716