Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, basilicum, buffelmozzarella, chilivlokken, groente, knoflook, pappardelle, parmezaanse kaas, pastasaus, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, chorizo, geroosterde paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, limabonen uit blik, peper, pruimtomaat, rode ui, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / peulvruchten / sous-vide
Ingrediënten: chinese pannenkoekjes, donkere sojasaus, gemberpuree, hoisinsaus, kipfilet, komkommer, lente-ui, peper, taugé, zonnebloemolie en zout
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, kastanjechampignon, knoflook, lendenbiefstuk, peper, rode wijn, runderbouillon, spek, tijm, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: komijn, koriander, olijfolie, peper, perzik, rozemarijn, ui, varkensfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: brood, kalkoenfilet, knoflook, kristalsuiker, mozzarella, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: abrikoos, amandelmeel, citroenrasp, crème fraîche, eiwit, fijne kristalsuiker, honing, kaneelstokje, kardemompeul, rozenwater, vanillestokje en water
Keuken: Oosters / Marokkaans / Italiaans
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: asperge, ei, muffins, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / groente
Ingrediënten: avocado, bieslook, cherrytomaten, chilipeper, fajitakruiden, gladde peterselie, kipfilet, koriander, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, zachte broodjes met sesamzaad, zout en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / broodbeleg
Ingrediënten: currypasta, kalkoenborst, kippenbouillon, kokosmelk, komijn, koriander, mango, papadums, peper, rijst, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bimi, chorizo, crème fraîche, kipfilet, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rigatino en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amandelschaafsel, courgette, gemberwortel, groentebouillon, honing, kikkererwten uit blik, knoflook, koriander, muskaatpompoen, ras el hanout, rode ui, saffraandraadjes en tomatenblokjes uit blik
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / tajine / vegetarisch / groente
Ingrediënten: barbecuesaus, blauwschimmelkaas, hamburgerbroodje, oregano, peper, rundergehakt, slablad, spek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: brood en broodgerecht / sous-vide / broodbeleg
Ingrediënten: cherrytomaten uit blik, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, scharrelei, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / ei/omelet/frittata / zuivel
Ingrediënten: basilicum, droge witte wijn, kappertje, kipfilet, limaboon, mozzarella, olijfolie, peper, rode paprika, rucola, salami milano en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, eidooier, gedroogde vruchten, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, sinaasappelsap, slagroom, vanillepasta, vanillestokje en wafel
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch / roomijs
Ingrediënten: couscous, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberpoeder, kaneelstokje, kikkererwten uit blik, kippenbouillon, kippendij, komijn, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / gevogelte / tajine / couscous
Ingrediënten: bleekselderij, bonen, chilivlokken, kaneelstokje, knoflook, komijn, koriander, maistortilla, oregano, peper, tomatenblokjes, ui, zout en zure room
Keuken: Mexicaans / Tex-mex
Soort: peulvruchten / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bot, crème fraîche, fijne kristalsuiker, kruimeldeeg, poedersuiker, rabarber, sinaasappelrasp, stemgember en vanille extract
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716