- Het sous-vide kookboek

Het sous-vide kookboek

eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier

Een boek van

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het sous-vide kookboek

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Schwarzwalderkirschecoupes met brownies

Ingrediënten:
chocolade, chocoladesaus, eidooier, fijne kristalsuiker, kers, kirsch, melk, pure chocoladebrownies, slagroom en vanillepasta

Keuken:
Duits / Amerikaans
Soort:
sous-vide / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Romige rendang met kokos

Ingrediënten:
braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Hele ossenhaas met een mosterdkorstje

Ingrediënten:
dijonmosterd, engels mosterdpoeder, grof zeezout, grove mosterd, olijfolie, ossenhaas, peterselie, pofaardappel, slablad, tijm en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pollak met parmaham en puylinzen

Ingrediënten:
knoflook, koolvisfilet, laurierblad, lente-ui, olijfolie, parmaham, peper, pruimtomaat, puylinzen, sherryazijn, spinazie, zout en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide / vis
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Thaise groene groentecurry

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, groene currypasta, groente, groentebouillon, jasmijnrijst, kokosmelk, koriander, minimaïs, peper, pompoen, rode paprika, sugarsnaps en zout

Keuken:
Thais
Soort:
sous-vide / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Stoofpot van toulouseworsten en bonen

Ingrediënten:
adukibonen, brood, cherrytomaten, groentebouillon, limaboon, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, rozemarijn, runderbouillon en toulouseworstjes

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / peulvruchten / sous-vide
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:

'Gebakken' eieren op Marokkaanse wijze

Ingrediënten:
cherrytomaten uit blik, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, scharrelei, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide / ei/omelet/frittata / zuivel
Toon alle 80 recepten in dit boek