- Het sous-vide kookboek

Het sous-vide kookboek

eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier

Een boek van

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het sous-vide kookboek

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Romige garnalenkorma

Ingrediënten:
amandelmeel, basmatirijst, boter, currypasta, garnaal, gember, kokosmelk, koriander, kormapasta, peper, saffraandraadjes, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
sous-vide / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Rundvleeskaasburgers met spek

Ingrediënten:
barbecuesaus, blauwschimmelkaas, hamburgerbroodje, oregano, peper, rundergehakt, slablad, spek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide / broodbeleg
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Lamsfilet met maderachampignonsaus

Ingrediënten:
boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout

Keuken:
Spaans / Internationaal
Soort:
sous-vide / lamsvlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Tomaten-paprika-soep met limabonen en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizo, geroosterde paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, limabonen uit blik, peper, pruimtomaat, rode ui, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / sous-vide
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Thaise kip-panangcurry

Ingrediënten:
citroengras, gemberwortel, jasmijnrijst, kaffirblad, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, panang pasta, peper, rode currypasta, thaise vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Rabarbergembertaartjes met vanilleroom

Ingrediënten:
bloem, bot, crème fraîche, fijne kristalsuiker, kruimeldeeg, poedersuiker, rabarber, sinaasappelrasp, stemgember en vanille extract

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Crumbles van herfstfruit

Ingrediënten:
bloem, bramen, citroensap, clotted cream, crème fraîche, fijne kristalsuiker, handappel, havermoutvlokken, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, boter, rietsuiker en vanillepasta

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pittige vegetarische jambalaya

Ingrediënten:
bleekselderij, cajunkruiden, courgette, creoolse kruidenmix, gele paprika, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilisaus, knoflook, langkorrelrijst, peper, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Cajun / Creools
Soort:
sous-vide / vegetarisch
Toon alle 80 recepten in dit boek