Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, boter, crème fraîche, grove mosterd, honing, peper, spinazie, tijm, varkenskarbonade en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / varkensvlees / aardappelgerecht / groente
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, jasmijnrijst, kaffirblad, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, panang pasta, peper, rode currypasta, thaise vissaus en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: abrikoos, amandelmeel, citroenrasp, crème fraîche, eiwit, fijne kristalsuiker, honing, kaneelstokje, kardemompeul, rozenwater, vanillestokje en water
Keuken: Oosters / Marokkaans / Italiaans
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: donkerbruine suiker, donkere sojasaus, gladde peterselie, honing, lente-ui, limoensap, mais, olijfolie, peper, rode paprika, tomatenketchup, varkenssparerib, worcestersaus en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: barbecue/grill / sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, basmatirijst, brood, kalamata olijf, kippenbouillon, kippenbout, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaten, venkelknol, zongedroogde tomatenpuree en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, kippendij, olijfolie, peper, sinaasappel, walnootolie, walnoten, waterkers en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout
Keuken: Spaans / Internationaal
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: citroenrasp, honing, kappertjes, knoflook, peper, salie, sjalot, spinazie, varkensfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: boter, cider, crème fraîche, gladde peterselie, mossel, peper, scholfilet, sjalot en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide / saus
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, brood, dragon, groentebouillon, kastanjechampignon, knoflook, kookroom, peper, prei, sjalot en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: boerenkool, citroenrasp, citroensap, gladde peterselie, lamslapje, olijfolie, oregano, peper, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat en zout
Keuken: Grieks
Soort: sous-vide / lamsvlees
Ingrediënten: basilicum, droge witte wijn, kappertje, kipfilet, limaboon, mozzarella, olijfolie, peper, rode paprika, rucola, salami milano en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieslook, blauwschimmelkaas, citroenrasp, honing, lendenbiefstuk, olijfolie, peper, radijs, rode biet, slablad, snijboon, walnoten, zout en zure room
Keuken: Frans / Internationaal
Soort: salade / sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, couscous, fruit, gladde peterselie, olijfolie, peper, radijs, rodemulfilets, sinaasappel, tijm, zout en zwarte olijf
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / couscous / vis
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborst, langkorrelrijst, lente-ui, peper, rode ui, sesamolie, sinaasappelsap, sugarsnaps, vijfkruidenpoeder, zonnebloemolie en zout
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / rijst / gevogelte
Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, knoflook, mascarpone, olijfolie, peper, peterselie, wilde rijst, zalmfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: broccoli, cashewnoten, citroenrasp, honing, kalkoenborst, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, peper, rode paprika, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: couscous, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, gemberpoeder, kaneelstokje, kikkererwten uit blik, kippenbouillon, kippendij, komijn, koriander, peper, ras el hanout, rode ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: sous-vide / gevogelte / tajine / couscous
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, eidooier, gedroogde vruchten, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, sinaasappelsap, slagroom, vanillepasta, vanillestokje en wafel
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / vegetarisch / roomijs
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716