Kabeljauw of Franse wijze met een rijke tomaten-olijvensaus

U vindt dit recept op pagina 49 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kabeljauw met mosterdvinaigrette met kappertjes

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Zoete aardappel ovenschotel met vis – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Aardappel & zee

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Blote Billetjes in het gras (snijbonenstamppot)

Een recept uit Betina Oostveen