Kabeljauw of Franse wijze met een rijke tomaten-olijvensaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 49 in Het sous-vide kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten
- aardappel
- kabeljauwfilet
- knoflook
- olijfolie
- peper
- suiker
- tijm
- tomatenblokjes uit blik
- tomatenpuree
- ui
- zout
- zwarte olijf
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.