Hele zeebaars met lente-ui, gember en sojasaus

U vindt dit recept op pagina 54 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemberthee met citroengras

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Citroengrasgel

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Basmatibuns

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

All round kippensoep

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food