Tonijn met teriyakisaus en wasabipuree

U vindt dit recept op pagina 61 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Japans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kamut-brood

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Gekruid gerecht met aardappelen - sambal goreng kentang

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Paarse bataat met gekarameliseerde ananas - purple sweet potatoes and caramelized pineapple

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Taropudding - kulolo

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.