Gepeperde kip met geitenkaas en tomatenbasilicumsalsa
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 78 in Het sous-vide kookboek .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- basilicum
- brood
- geitenkaas
- groene salade
- kippenborst
- olijfolie
- peper
- pruimtomaat
- rode ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.