Gepeperde kip met geitenkaas en tomatenbasilicumsalsa

U vindt dit recept op pagina 78 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardbeien als voorgerecht

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Insalata caprese

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Watermeloen, gerookte, met burrata, balsamico en basilicum

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08

Opgeleukte rijst

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten