Kalkoenburgers met gember, koriander en chili-jam
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 83 in Het sous-vide kookboek .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- brood en broodgerecht / sous-vide / gevogelte / broodbeleg
Ingrediënten
- chili-jam
- ciabatta
- gemberpoeder
- gemberwortel
- kalkoengehakt
- knoflook
- komijn
- koriander
- peper
- sla
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.