Roerbak van kalkoen en broccoli met geroosterde cashewnoten

U vindt dit recept op pagina 86 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Broccolisalade met cashewnoten en spek

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Roergebakken zalm met cashewnoten

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Kommetje rijst met Chinezige groenten

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Broccoli met oesterzwammen en cashewnoten uit de wok

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente