Roerbak van kalkoen en broccoli met geroosterde cashewnoten

U vindt dit recept op pagina 86 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groentegarnituur

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Broccolisalade met cashewnoten en spek

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Broccoli met oesterzwammen en cashewnoten uit de wok

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Roergebakken zalm met cashewnoten

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten