Gemarineerde varkensfilet met knoflook, salie en spinazie

U vindt dit recept op pagina 92 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vijgenconfituur (Onderdeel van vijgen)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Citroengelei

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Gevulde gedroogde vijgen - fichi secchi ripieni

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Kokosdressing met citroen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades