Hele ossenhaas met een mosterdkorstje

U vindt dit recept op pagina 104 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tahumamayonaise

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Mosterdfruit

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Mierikswortelcrème

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Mini-taartjes met gekonfijte kerstomaat en dijonmosterdcrème

delicious. magazine - 2013-08