Perzik brûlée met vlierbloesem
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 143 in Het sous-vide kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht / dessert
- Soort:
- fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten
- amarettikoekjes
- cointreau
- fruit
- griekse yoghurt
- honing
- lichtbruine basterdsuiker
- perensiroop
- perzik
- sinaasappelrasp
- vlierbloesemsiroop
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.