Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Eten met z'n allen

vers en gezond koken voor drukke gezinnen

Een boek van Tallina van den Hoed

We hebben 125 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Eten met z’n allen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Een druk gezin, een veeleisende baan, een leuk sociaal leven… ouders hebben het tegenwoordig drukker dan ooit. En o ja, dan moet er liefst ook elke dag nog iets lekkers en gezonds op tafel komen. Hoe doe je dat? Tallina van den Hoed, bekend van de rubriek de Volkskeuken in de Volkskrant, laat zien dat dit heus niet zo ingewikkeld is en helemaal niet zoveel tijd hoeft te kosten, ook zonder pakjes en bezorgsites. Ze leert je de basics, voor als je die nog niet kende of weer vergeten was, en neemt je mee van snelle dagelijkse hap naar een feestmaal zonder stress. Want eten met zijn allen is het leukste dat er is, en koken is niet moeilijk. Echt niet!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Eten met z'n allen

Een greep uit de 125 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / nagerecht uit Eten met z'n allen:

Baked alaska

Ingrediënten:
basterdsuiker, eieren, fruit, boter, poedersuiker, vanille-essence, vanille-ijs en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:

Brood op een stok

Ingrediënten:
bakpoeder, croissantdeeg, bloem, water, boter en zout

Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:

Aspergesoep

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, slagroom en witte asperges

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
bieslook, groene asperges, groentebouillon, olijfolie, rauwe ham, risotto en witte asperges

Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Babi ketjap

Ingrediënten:
citroen, gemberwortel, hamlappen, rode peper, steranijs, knoflook, uien en zoete ketjap

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Eten met z'n allen:

Brownies

Ingrediënten:
bakpoeder, beslag, bietjes, brownies, cacao, eieren, bloem, zout, poedersuiker, pure chocolade, rietsuiker, vanillestokje, vanillesuiker en boter

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
bouillon, cantharellen, eekhoorntjesbrood, gedroogde paddenstoelen, gedroogde tijm, oesterzwammen, olijfolie, risotto, water en 
zout en peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Toon alle 125 recepten in dit boek