Ouderwetsche groentesoep met balletjes en sliertjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 14 in Eten met z'n allen .

Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Ingrediënten en hoeveelheden

  • ui
  • 1 teentje knoflook
  • 25 g boter
  • 100 g wortel
  • 1 prei
  • 2 stengels bleekselderij
  • en: een stukje selderijknol, of wat bloemkool broccoli, of 1⁄2 paprika, of 6 cm courgette, of een aardappeltje, of wat je verder nog hebt liggen
  • 11⁄2 l runder- of tuinkruidenbouillon 150 g rundergehakt
  • 1 theel. paprikapoeder
  • gehakte groene kruiden
  • 2 handjes vermicelli
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van bloemkool, broccoli en walnoten

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Knapperige groenten met knoflook-yoghurtdip

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Rijstsalade, warme pittige, met bloemkool en broccoli

Een recept uit delicious. magazine - 2014-11

Bloemkool of broccoli met walnoot-misosaus

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër