Geroosterde bloemkoolsalade met broccoli, zuur van rode ui en cashewnotendressing
★
★
★
★
★
Een recept van Therese Elgquist.
U vindt dit recept op pagina 75 in Green salads .
- Gang:
- buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten
- avocado
- bloemkool
- broccoli
- cashewnoten
- citroen
- farro
- gele biet
- sla
- granaatappel
- Himalayazout
- honing
- inmaakazijn
- plantaardige olie
- rode ui
- versgemalen zwarte peper
- water
- zoutvlokken
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.