Green salads
vegetarische maaltijdsalades warm en koud - gezond en lekker
We hebben 57 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Green salads , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Groene salades voor iedereen! In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je van hummus met rode biet en basilicum, grof geschaafde asperge-venkelsalade met peterseliemayonaise of een supersalade met geroosterde broccoli, kiemen en avocadodressing? Laat je inspireren door de vernieuwende recepten in dit boek! Therese Elgquist is schrijver, styliste en receptenmaker. Ze houdt van gezonde, groene, mooie en uitgebalanceerde gerechten met vele texturen en smaken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Green salads
Een greep uit de 57 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, extra vergine olijfolie, geitenkaas, sla, Himalayazout, knoflook, limoensap, pastinaak, peer, plantaardige olie, pompoenpitten, rode ui, speltkorrels, venkelknol, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boekweitkorrels, daslook, extra vergine olijfolie, grote witte bonen, Himalayazout, knoflook, limoensap, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, tuinkers, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zoutvlokken
Soort: salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, dragon, extra vergine olijfolie, Himalayazout, kikkererwten, knoflook, lichte tahin, sesamzaad, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, extra vergine olijfolie, fettucine van sojabonen, Himalayazout, knoflook, limoen, mozzarella, nectarine, pijnboompitjes, plantaardige olie, rodewijnazijn, rucola, trostomaat, verse basilicum, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Keuken: Italiaans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, doperwten, grote witte bonen, Himalayazout, knoflookpoeder, lichte tahin, olijfolie extra vergine, verse munt en versgemalen zwarte peper
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, appelciderazijn, belugalinzen, boerenkool, citroensap, edelgistvlokken, extra vergine olijfolie, gele biet, haverkorrels, Himalayazout, plantaardige olie, prei, rode wijndruiven, snijbiet, veldsla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: hazelnoot, Himalayazout, limoensap, oranje paprika, plantaardige olie, rode paprika, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaat
Soort: saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, babyspinazie, basilicum, boekweitkorrels, bosbessen, Himalayazout, knoflook, limoensap, olijfolie, olijfolie extra vergine, plantaardige olie, rode biet, rode rijst, rode spitskool, rodewijnazijn, snijbietkiemen, tofu, verse bieslook, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, gemberwortel, knoflook, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie en tamari
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vergine olijfolie, Himalayazout, pecorino, pijnboompitten, verse basilicum en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, citroensap, edelgistvlokken, Himalayazout, nectarines, pijnboompitten, plantaardige olie, tuinkers, verse basilicum, verse munt en zoutvlokken
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, citroen, dijonmosterd, edelgistvlokken, Himalayazout, kappertjes, kikkererwten, knoflookpoeder, olijfolie extra vierge, palmkool, paprikapoeder, romaanse sla, speltkorrels, sperziebonen, versgemalen zwarte peper, water en zoutvlokken
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, appelciderazijn, avocado, broccoli, gember, groene sojabonen, Himalayazout, kokoschips, limoen, rodebietenkiemen, rode spaanse peper, rode spitskool, sesamolie, witte spitskool en zwart sesamzaad
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, Himalayazout, knoflook, limoensap, verse gemengde kruiden en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: gemberwortel, Himalayazout, lichte tahin, limoen en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vergine olijfolie, Himalayazout, kikkererwten, lichte tahin, sesamzaad, verse gemengde kruiden en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bloemkool, broccoli, cashewnoten, citroen, farro, gele biet, sla, granaatappel, Himalayazout, honing, inmaakazijn, plantaardige olie, rode ui, versgemalen zwarte peper, water en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, babyspinazie, bladspinazie, bloemkool, gemberwortel, groene sojabonen, grote witte bonen, knoflook, limoen, maïskorrels, noristrooisel, plantaardige olie, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie, shiitake, tamari, verse koriander en wit sesamzaad
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, babyspinazie, belugalinzen, gedroogde cranberry's, hazelnoten, Himalayazout, kaneel, olijfolie extra vergine, palmkool, plantaardige olie, schorseneer, sinaasappel, spruitjes, versgemalen zwarte peper, zoete appel en zoutvlokken
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Toon alle 57 recepten in dit boek