Green salads
vegetarische maaltijdsalades warm en koud - gezond en lekker
We hebben 57 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Green salads , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Groene salades voor iedereen! In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je van hummus met rode biet en basilicum, grof geschaafde asperge-venkelsalade met peterseliemayonaise of een supersalade met geroosterde broccoli, kiemen en avocadodressing? Laat je inspireren door de vernieuwende recepten in dit boek! Therese Elgquist is schrijver, styliste en receptenmaker. Ze houdt van gezonde, groene, mooie en uitgebalanceerde gerechten met vele texturen en smaken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Green salads
Een greep uit de 57 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: avocado, bonenkiemen, courgette, gemberwortel, Himalayazout, kelpnoedels, lente ui, lichte tahin, limoen, mango, rijstazijn, rode kool, rode spaanse peper, sambal oelek, sesamolie, soja-sesamsaus, tamari, tofu, verse koriander, versgemalen zwarte peper en water
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, babyspinazie, belugalinzen, gedroogde cranberry's, hazelnoten, Himalayazout, kaneel, olijfolie extra vergine, palmkool, plantaardige olie, schorseneer, sinaasappel, spruitjes, versgemalen zwarte peper, zoete appel en zoutvlokken
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, gemberwortel, knoflook, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie en tamari
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, belugalinzen, chilivlokken, citroen, cocktailtomaten, Himalayazout, honing, hummus, plantaardige olie, prei, rucola, sesamzaad, venkel, verse munt, wortel en zaatar
Keuken: Afrikaans / Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boekweitkorrels, daslook, extra vergine olijfolie, grote witte bonen, Himalayazout, knoflook, limoensap, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, tuinkers, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zoutvlokken
Soort: salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, feta, honing, marinade, rodewijnazijn, sjalot, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, dragon, extra vergine olijfolie, Himalayazout, kikkererwten, knoflook, lichte tahin, sesamzaad, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chioggiabietjes, citroen, sla, groene asperge, groene linzen, hazelnoot, Himalayazout, honing, knoflook, krielaardappeltjes, lente ui, nectarine, olijfolie extra vierge, sugarsnaps, verse peterselie en versgemalen zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, citroen, Himalayazout en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aspergebroccoli, avocado, babyspinazie, boekweitkorrels, boerenkool, cayennepeper, extra vierge-olijfolie, gemengde kiemen, gemengde scheuten, granaatappel, Himalayazout, kaneel, knoflook, korianderpoeder, limoen, verse gemengde kruiden, verse koriander, versgemalen zwarte peper, walnoten, water en zoete aardappel
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, babyspinazie, boerenkool, ei, gemberwortel, gierst, groene asperge, halloumi, hennepzaad, Himalayazout, lichte tahin, limoen, paprikapoeder, plantaardige olie, rodebietenkiemen, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn en zoutvlokken
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, extra vergine olijfolie, Himalayazout, knoflook, limoen, verse gemengde kruiden en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, extra vergine olijfolie, fettucine van sojabonen, Himalayazout, knoflook, limoen, mozzarella, nectarine, pijnboompitjes, plantaardige olie, rodewijnazijn, rucola, trostomaat, verse basilicum, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Keuken: Italiaans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, appelciderazijn, avocado, broccoli, gember, groene sojabonen, Himalayazout, kokoschips, limoen, rodebietenkiemen, rode spaanse peper, rode spitskool, sesamolie, witte spitskool en zwart sesamzaad
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: hazelnoot, Himalayazout, limoensap, oranje paprika, plantaardige olie, rode paprika, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaat
Soort: saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vergine olijfolie, Himalayazout, kikkererwten, lichte tahin, sesamzaad, verse gemengde kruiden en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, boerenkool, cocktailtomaten, erwtenkiemen, extra vierge-olijfolie, feta, Himalayazout, kikkererwten, kokosolie, olijfolie, portobello, quinoa tricolore, sesamzaad, sugar snaps, tahin, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, babyspinazie, citroen, cocktailtomaten, courgette, Himalayazout, knoflook, paprika, plantaardige olie, rode rijst, rode ui, tijm, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en walnoten
Keuken: Frans
Soort: salade / barbecue/grill / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, hazelnoten, Himalayazout, knoflook, parmezaanse kaas, plantaardige olie, rucola en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 57 recepten in dit boek