Milde Indiase korma met bloemkool, kerrie en doperwten
★
★
★
★
★
Een recept van Ylva Bergqvist.
U vindt dit recept op pagina 64 in Veggie in 30 minuten .
- Gang:
- lunch / buffet / avondmaal
- Soort:
- curry / vegetarisch
Ingrediënten
- bloemkool
- koriander
- cashewnoten
- doperwten
- gemalen komijnzaad
- groentebouillonpoeder
- aardappel
- kerriepoeder
- kokosvlokken
- kookroom
- limoensap
- naanbrood
- olie
- rijst
- kardemom
- gember
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.