Geglaceerde vijfkruidenkip
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van Samin Nosrat.
U vindt dit recept op pagina 348 in Zout, vet, zuur, hitte .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bosui
- cayennepeper
- chinees vijfkruidenpoeder
- donkere rietsuiker
- gember
- geroosterde sesamolie
- kip
- kippendij
- knoflook
- korianderblaadjes
- mirin
- sojasaus
- zout
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
 
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png) 
