Hertenkotelet in rode-wijnsaus - venison chops in red wine sauce
★
★
★
★
★
Een recept van Randi Danforth.
U vindt dit recept op pagina 33 in Culinaria U.S.A. .
- Keuken:
- Amerikaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- frambozen-bessengelei
- hertenkotelet
- jeneverbes
- laurierblad
- olijfolie
- rode wijn
- sinaasappelrasp
- sinaasappelsap
- sjalot
- verse tijm
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.