Cantonese gestoomde varkensknoedels - shao-mai
★
★
★
★
★
Een recept van Randi Danforth.
U vindt dit recept op pagina 69 in Culinaria U.S.A. .
- Keuken:
- Chinees / Amerikaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees / stomen
Ingrediënten
- bamboespruiten uit blik
- bleekselderij
- maïzena
- rijstwijn
- sojasaus
- suiker
- varkensgehakt
- wontonvel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.