Rode remouladesaus voor garnalen - red shrimp rémoulade
★
★
★
★
★
Een recept van Randi Danforth.
U vindt dit recept op pagina 309 in Culinaria U.S.A. .
- Keuken:
- Amerikaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bleekselderij
- citroensap
- extra vierge-olijfolie
- garnalen
- grove mosterd
- ijsbergsla
- knoflook
- paprikapoeder
- peper
- sjalot
- suiker
- tabasco
- verse peterselie
- wittewijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.