Truffels onder as - truffes sous la cendre

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 73 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groentesoep met varkensvlees

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Varkensrillettes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gestoofde kalfslever

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Buikspek, gegrild, met mosterd en heidehoning

delicious. magazine - 2010-02