Inge Kappert

We hebben 2 boeken van Inge Kappert waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Inge Kappert? Registreren is gratis!

Boeken van Inge Kappert

Recepten van Inge Kappert

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Lamsbout - agnello arrosto

Ingrediënten:
broodkruim, droge witte wijn, knoflook, lamsbout, olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Snert

Ingrediënten:
doorregen spek, gedroogde spliterwten, knolselderij, prei, slagersrookworst, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Gebakken groenten - briámi

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, groene bonen, groene paprika, knoflook, olijfolie, oregano, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Bulgur-salade - kisir

Ingrediënten:
citroensap, fijngebroken bulgur, gele turkse paprika, milde groene turkse pepertjes, olijfolie, paprikapoeder, tomaat, ui, verse munt, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Turks
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Alle recepten van Inge Kappert