Terrine van gevogeltelever - terrine de foie de volaille
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 75 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Frans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine
Ingrediënten
- banyuls
- banyulsazijn
- kalfsvlees
- kalkoenlever
- kippenborst
- kippenlever
- laurierblad
- port
- sjalot
- tijm
- vet spek
- witte peperkorrels
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.