Rundvlees aan een draadje - boeuf a la ficelle
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 95 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / rundvlees
Ingrediënten
- augurk
- bleekselderij
- bonenkruid
- kruidnagel
- laurierblad
- mosterd
- prei
- runderfilet
- tijm
- ui
- wortel
- zeezout
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.