Chocoladepudding - bavarois au chocolat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 146 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / chocolade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Teecreme Variationen 2, Schokoladen Teemousse - Variaties op crème van thee 2, Chocolade-Theemousse

Een recept uit  - Deutsche Küche

Schwarzwälder Kirschtorte

Een recept uit  - Deutsche Küche

Geeistes Champagne-Konfekt / Bevroren champagnesnoep

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Chocolade marquise

Een recept uit  - Chocoladedesserts