Spinazie met rozijnen en pijnboompitten - espinacas con pasas y piñones

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 189 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Spaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Penne met wilde spinazie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Rauwe ham met asperges

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Gegrilde courgettesalade, sumak en pijnboompitten

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Italiaanse kastanjekoek

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn