Pasta en bonen - pasta e fagioli

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 265 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Italiaans
Gang:
lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spelt-bonensoep

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Gamberi e borlotti - Garnalen met verse borlottibonen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Gemengde bonensoep

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Insalata de bortolli, tonno e cipolle rosse - Salade van tonijn en borlottibonen met rode ui

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy