Wijncrème - zabaione

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 292 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sabayon

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Sabayon - zabaione

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Schuimige wijnvla - zabaglione - zabaione

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Zabaglione-ijs

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie