Roergebakken mihoen met tofu en prei
Een recept van Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes.
U vindt dit recept op pagina 68 in AH wereldkeukens China .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- droge sherry
- gemberwortel
- knoflook
- lichte sojasaus
- mihoen
- prei
- roerbaktofu pittig gekruid
- sesamolie
- shii-take
- taugé
- verse koriander
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.