J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Een boek van J. van der Lee-van der Heijden

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 2 - Pasta, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

hoofdredactie Reijer blankenspoor

Recepten Janny van der Lee - van der Heijden

fotograaf Studio Bart Nieuwenhuis en nog 3 anderen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Gegratineerde tortellini

Ingrediënten:
boter, goudse kaas, italiaanse groenten, peper, tabasco, tomatenpuree, tortellini met paddestoelen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Courgettesoep met aneletti

Ingrediënten:
anelletti, bouillontablet, courgette, gedroogde tijm, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

minestronesoep

Ingrediënten:
gezeefde tomaten, groene pesto, italiaanse groenten, macaroni, parmezaanse kaas, peper, salami, verse basilicum, vleesbouillontablet en witte bonen uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Pipe rigate met tonijnsaus

Ingrediënten:
courgette, knoflook, olijfolie, pipe rigate, sugo italiano met kruiden, tomatenblokjes uit blik, tonijn uit blik, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 74 recepten in dit boek