Tagliatelle van Limburgse asperges met in kadaifideeg gebakken langoustine, cantahrellen en een vanille-schaaldierenvinaigrette

U vindt dit recept op pagina 65 in Asperges - verrukkelijk veelzijdig .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde asperges met een vinaigrette van zult, zacht ei en truffel

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Zalm en asperge salade

Een recept uit Betina Oostveen

Tosti Drakenstaart

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Asperges au beurre blanc à la ciboulette et aux tomates - Asperges met beurre blanc, bieslook en tomaat

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg