Rabarber-gember crumble
★
★
★
★
★
Een recept van Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier.
U vindt dit recept op pagina 80 in Goed zoet .
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Ingrediënten
- baksoda
- cacao
- chocola
- ei
- gemberpoeder
- gemberwortel
- havermoutvlokken
- kaneel
- kokosbloesemsuiker
- kokosolie
- meel
- pindakaas
- rabarber
- rijststroop
- roomboter
- spelt
- steviablad
- vanille-extract
- gember
- volkoren speltmeel
- walnoten
- zeezout
- zonnebloempitten
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.