Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Roger Van Damme desserts

Een boek van Roger Van Damme

We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Roger Van Damme desserts, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

‘Chef van het jaar 2010’,’Beste patissier ter wereld 2017’, een Michelinster, een zevende boek, … Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen. Nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werken in dit jubileumboek. Twee jaar hebben Roger en zijn team eraan gewerkt en dat merk je. Het lange traject loont en maakt het boek compleet. Alle seizoensproducten komen aan bod en worden in de origineelste vormen en de lekkerste combinaties omgetoverd tot meer dan 50 prachtige desserts. Maar dit boek vertelt ook een verhaal; de start van zijn carrière, het indrukwekkende traject dat hij ondertussen heeft afgelegd, aangevuld met uitspraken van de grootste collega-chefs én geeft Roger van Damme prijs waar hij zijn inspiratie haalt. Dit verhaal leidt ons langs het magnifieke Barcelona en het feeërieke Parijs met als enige doel: anderen inspireren!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Roger Van Damme desserts

Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Panna cotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, melk, onderdeel van soleil, room, suiker, vanillestokje, water en yoghurtpoeder

Soort:
pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Koekjesbeslag

Ingrediënten:
agar texturas, gellan texturas, glucose atomisé, onderdeel van aardbeien uit hoogstraten, pure cacaopâte 100 procent, water en xantana sosa

Soort:
suikerwerk
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Appelcompote

Ingrediënten:
abrikoos, citroensap, glucose, jonagold appel, kaneelsuiker, pink lady appel, sinaasappelsap, suiker, vanilleazijn madagascar, water en xantana sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Crémeux van bergamot

Ingrediënten:
bergamotsuiker, boter, cassonade, citroenconcentraat, citroensap, eidooier, gelatinepoeder, limoensap, mascarpone, onderdeel van lemon squash, room, suiker, water en witte chocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Delvauxmousse

Ingrediënten:
bahiba valrhona, eidooier, guanaja valrhona, jivara valrhona, lobbige room, mycryo callebaut, onderdeel van chocolate art, room, suiker, tonkaboon, vanillestokje en water

Toon alle 105 recepten in dit boek