Chocolate art
★
★
★
★
★
Een recept van Roger Van Damme.
U vindt dit recept op pagina 71 in Roger Van Damme desserts .
- Gang:
- dessert
Ingrediënten
- chococrunch
- chocoladegelei
- chocolade sablé
- chocolade sponscake
- crémeux van orizaba
- delvauxmousse
- eiwit-chocolademousse
- koffiesaus
- krokantje van chocolade
- krul van melkchocolade
- melkchocoladekrul
- pure chocoladesprieten
- pure spuitchocolade
- spriet van pure chocolade
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.