- winter 2018 - Bouillon!

winter 2018 - Bouillon!

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals winter 2018 - Bouillon!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De cover Naast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werk heeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary Modernism die ze in 2016 maakte. Makreel en rode biet zijn boezem smaakvrienden, vandaar de naam Sea of Love.

INHOUD:

Berichten Lekker eten zonder fratsen – Will Jansen Bestaat er een melkvocabulaire? – Susette Brabander Kikkererwten – Kristien Spooren La H haalt uit – Kees Sterrenburg Toetjeswijnen - Nicolaas Klei De lekkerste Pistache komt uit Bronte - Carlina De Lorenzo Het Heilige varken - Jurriaan Geldermans Kreeftenkoninkrijk Guernsey – Will Jansen Tequila, sexo y marihuana – Jurriaan van Eerten De Zelftemmer – Kees Sterrenburg De natuur is een levende spiritualiteit – Eelco Schaap Aan de knoppen van je eigen gezondheid - Will Jansen Heimwee naar de volkskeuken – Will Jansen Geef mij nog wat wijn, het leven is niets – Ingrid Oyevaar Curry op zijn Vietnamees - Tieme Hermans Het Perceel – Will Jansen Ziryab en het moderne menu - Jacques Meerman Broccoli is niet spannend – Norbert Mergen

Bouillon Leest De Bouillonambassadeurs Wie werkten er mee


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken