Coeur de boeuf-tomaten met buffelmozzarelle en venkelolie
★
★
★
★
★
Een recept van Janneke Philippi.
U vindt dit recept op pagina 166 in Heerlijk simpel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- basilicumcress
- buffelmozzarella
- coeur du boeuf tomaat
- extra vierge olijfolie
- roze peperkorrels
- venkelzaad
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.