Coeur de boeuf-tomaten met buffelmozzarelle en venkelolie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 166 in Heerlijk simpel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spruitgroente met parmezaan

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Bij Albrecht: de smaken van het seizoen

Een recept uit Isabel

Karbonade met mozzarella

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Buffelmozzarella en geroosterde groente, salade met

delicious. magazine - 2007-08