Prosecco-sabayon met mangoroomijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 240 in Heerlijk simpel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / nagerecht
Soort:
pudding / vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fruitspiesen met gemberkoekkruimels en kokosroom

Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Cheesecake met yoghurt spongecake & vossebessencompote

Een recept uit Nico Dingemans - From farm to fork in Twente

Koekkruimelijs

Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Pražská šunka - Brood gevuld met gekookte ham

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas