500 thaise gerechten
heerlijke recepten met een unieke balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en pittig
Een boek van Carol Beckerman
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 500 thaise gerechten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Net als de hoofdstad Bangkok, is eten uit Thailand heet, kleurrijk, pittig en uniek. Het land staat bekend om zijn geschiedenis en zijn keuken, en Bangkok ontvangt jaarlijks meer toeristen dan Londen, Parijs en New York. Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de 500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken.Carol Beckerman is een freelance auteur die dol is op koken en al meer dan veertig jaar ervaring heeft. Ze heeft de keuken gerund van een traditionele Engelse pub en de catering verzorgd voor grote evenementen in de VS.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.