Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Beddington.
U vindt dit recept op pagina 215 in Bouillon .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten
- bladpeterselie
- fettucelle
- foreleitjes
- gamba
- lintpasta
- olie
- olijfolie
- schaal- en schelpdierenbouillon
- tagliatelle
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.