Physalis-kwarkcrème met bosbessenijs

U vindt dit recept op pagina 79 in Wat je vér haalt is lekker .

Keuken:
Internationaal
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vegan Food Festival Amsterdam: 10 12 Augustus

Een recept uit Isabel

Romig ijs (gelato di crema)

delicious. magazine - 2007-07

IJs met amaretti en amaretto-amandelen

delicious. magazine - 2010-06

Italiaans ijs uit de oven

delicious. magazine - 2009-13