Op het bord gegaarde zalm in dille-bieslookmarinade

U vindt dit recept op pagina 48 in Allerkerst .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis / feestdagen
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aspergesalade met roomsaus

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Rettich met makreelfilet

Een recept uit  - de snelle keuken

Gepofte aardappel & zalm

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Bouillon met goudsbloemblaadjes en bieslook

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag