Granité van zwarte moerbei of wilde aardbei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 255 in De man die alles at .

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Millefeuille aux fraises des bois - Bosaardbeitaartjes

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bavarois van bosvruchten

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Gratin met seizoenvruchten

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Croquembouche aux fraises des bois - Bavarois van bosaardbeitjes met soesjes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan