J. Steingarten - De man die alles at

De man die alles at

Een boek van J. Steingarten

We hebben 20 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De man die alles at, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Steingarten is een bekende Amerikaanse schrijver over culinaire zaken. Hij is onder meer restaurantcriticus voor het tijdschrift Vogue. Hij schrijft in een licht ironische stijl over belevenissen met en rondom eten en drinken over de hele wereld. Zijn contacten met bekende internationale chefs keverden hem ook de nodige recepten op die hij in het boek met de lezer deelt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De man die alles at

Een greep uit de 20 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / voorgerecht uit De man die alles at:

GarnaIen met zout en peper

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, garnalen, knoflook, lente-ui, maïzena, rode chilipeper en zout

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Couscous met venkelgroen

Ingrediënten:
couscous, dille, groene spaanse peper, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, prei, rode paprika, tomatenpuree, ui, venkelgroen, water en wortelloof

Keuken:
Meditteraans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / voorgerecht uit De man die alles at:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, barolo, boter, knoflook en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Mechouia - Gegrilde Tunesische salade

Ingrediënten:
citroensap, gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, groene olijven, groene paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, spaanse peper, ui, vleestomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Meditteraans
Soort:
salade
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees