Maggie Mayhew en Catherine Atkinson - Inmaken

Inmaken

het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten

Een boek van Maggie Mayhew en Catherine Atkinson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Inmaken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol. Met een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gelei tot pittige conserven als tafelzuur, relish, chutney en mosterd. Meer dan 150 heerlijke recepten, waaronder klassiekers als zwartebessenjam en eigentijdse combinaties als rabarber-mandarijnchutney. Dankzij de eenvoudige, rijk geïllustreerde aanwijzingen en meer dan 450 prachtige foto’s verkrijgt u altijd een perfect resultaat.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken