Recept uit Cyprus:
Klassieke Appeltaart: Milopita
- Ingrediënten:
- appels, bakpoeder, cognac, ei, kaneelpoeder, olijfolie, sinaasappelsap, suiker, tarwebloem, walnoten en zeezout
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 7 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Cyprus, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De keuken van Cyprus is een smeltkroes van mediterrane en Midden- Oosterse smaken. Deze fantastische combinatie levert heerlijke gerechten op zoals ontbijtcake met appel en olijfolie, calamari met venkel, geroosterde kikkererwten-sesamsoep en langzaam gegaard varkensvlees met kweeperen. In Cyprus vind je recepten voor ontbijtjes, mezze, gerechten met groente, granen, vis of vlees, bijgerechten, zoetigheden en drankjes.Georgina Hayden - auteur van Slow - groeide op in Londen, maar via haar Grieks-Cypriotische grootouders - die een Cypriotisch restaurant en delicatessezaakje uitbaatten - kreeg ze alles mee over de Cypriotische cultuur en keuken. In Cyprus deelt ze haar favoriete familierecepten, van generatie op generatie met liefde overgedragen. De prachtige sfeerfoto’s laten een rustiek eilandleven zien waarin het familieleven, verse producten en samen lekker eten centraal staan.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 7 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit Cyprus:
Recept uit Cyprus:
Recept uit Cyprus:
Bijgerecht uit Cyprus:
Bijgerecht uit Cyprus:
Recept uit Cyprus:
Ontbijt uit Cyprus: