Bier en spijs
70 inspirerende gerechten bij Nederlands speciaalbier
Een boek van Jurriaan Huting, Fiona de Lange en Jo Vaessen
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Bier en spijs, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Biersommelier Fiona de Lange en chef-kok Jo Vaessen hebben elkaar gevonden in hun passie voor bier en gastronomie. Van die liefde is Bier & Spijs het smakelijke resultaat. Een kookboek met 70 recepten met bijpassende biersuggestie. Want bier past eigenlijk veel beter bij de maaltijd dan wijn, zo is hun gedeelde mening. Wijn is maar een druif. Bier kent oneindig veel meer smaken, omdat het een enorme variatie aan mout, hop, kruiden en gist kan bevatten. Daar valt dus veel beter mee te combineren. Verrassend goed zelfs, want het juiste bier tilt het gerecht naar een hoger niveau Proef het zelf!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.